Традиционална мастика – 1л

380ден

Произведена на традиционален начин по стар рецепт и состојки какви се употребувале и пред неколку векови. Со изразени арми на анасон, мастика, мед… Се дегустира со коцка мраз, каде доаѓа до мала промена на бојата во млечно бела. Се смета дека во умерени количини има благотворно дејство за тегоби во желудникот.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 43%
SKU: 5120 Категорија Ознаки: , ,