Нашата компанија

Спој на традиција и квалитет!

Дестилацијата е многу повеќе од обичен процес – тоа е уникатно искуство каде се пресретнуваат квалитетот, занаетот и науката. „Versus“ е компанија во која страста и префинетоста се носители на стремежот за создавање на единствениот, автентичен вкус.

Почетоците беа скромни, со постојано следење на потребите на нашите потрошувачи, потребите на пазарот и производството а сепак зачувувајќи ја традицијата. Секогаш нештедливо вложувајќи во квалитетна суровина од сопствени насади и најсовремена опрема, работејќи со голема љубов и посветеност е тоа што го препознаа нашите купувачи а воедно и наш мотив за поголем раст и развој.

Нашата визија и мисија е унапредување на нашата дестилерија, која ќе биде модерна и современа со почитување на вкусот на традицијата. Производство на врвни производи, премиум лозова ракија, произведена на традиционален начин. Двојно печена, зреена и одлежана во дабови бочви.

20 години традиција

Реализацијата на идејата за „Versus“ започна пред 20 години како мал, семеен бизнис. Со скромни почетоци, постојано растеме негувајќи ја традицијата.

Почитувани од купувачите

Следејќи ги потребите на нашите потрошувачи, работиме со љубов и посветеност, а реакцијата од нив се нашиот мотив за развој.

Производство од сопствени плантажи

external
external
external

ВЕРСУС Дестилерија

kazani-versus

Адреса: Маршал Тито, Неготино, Македонија

Телефон: (389) 71 344-205

E-пошта: contact@versus.mk

Веб сајт: www.versus.mk


Работно Време

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Сабота: 09:00 - 12:00

Недела и Празници: Затворено


Производствен погон