Контакт

  Контакт форма

  Достапни за купувачите

  Дали имате некое прашање, сугестија или едноставно сакате да се информирате за некој производ? Слободно обратете се и пишете на контакт формата, на нашата е-пошта, или едноставно јавете се на нашиот телефонски број 079 346-866.


  Наши Адреса

  Адреса: Тиквешки Вински Регион, Македонија

  Телефон: (389) 079 346-866

  Е-пошта: contact@versus.mk


  Работно Време

  Понеделник - Сабота: 09:00 - 20:00

  Недела: 09:00 - 12:00

  Празници: Затворено