Традиционална бела – 500мл

240ден

Лозова ракија произведена на традиционален начин.
Производена со двострука дестилација, од одбрани сорти грозје од сопствени лозови насади.
Селектирајќи го секој грозд израснат на пресекот на медитеранската и континенталната клима.
Без додавање на ароми, бои и било кои други суплементи.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 500мл
  • Алк: 45%

Дел од нашата понуда: