Полиса за рефундирање

Преглед

Нашата политика за рефундирање и враќање трае 7 дена. Ако поминат 7 дена од купувањето, не можеме да ви понудиме целосна наплата или замена.

За да се квалификувате за враќање, вашиот предмет мора да биде неискористен и во иста состојба во која сте ја примиле. Мора да биде и во оригиналното пакување.

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување.

Немојте да го испраќате вашето купување назад до производителот.

Постојат одредени ситуации кога се одобруваат само делумни рефундации:

  • Секој предмет што не е во првобитна состојба, е оштетен или недостасува делови од причини што не се должат на наша грешка.
  • Секој предмет што е вратен повеќе од 7 дена по испораката

Рефундирање

Откако вашето враќање ќе биде примено и проверено, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека сме го примиле вратениот предмет. Ние, исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на вашето рефундирање.

Ако сте одобрени, тогаш вашето враќање на средствата ќе биде обработено, а износот ке ви биди вратен, во рок од 10 работни денови.

Закаснати или изгубени рефундации

Ако сеуште средствата не се вратени,  Ве молиме контактирајте не на е-пошта contact@versus.mk

Артикли на попуст

Може да се рефундираат само артикли со редовни цени. Продажните артикли не може да се рефундираат.

Замени

Ние ги заменуваме артиклите само ако се неисправни или оштетени. Ако треба да ги замените за истите ставки, испратете ни е-пошта на contact@versus.mk и испратете ја вашата ставка.

Подароци

Ако предметот бил означен како подарок кога бил купен и испратен директно до вас, ќе добиете кредит за подарок за вредноста на вашето враќање. Откако ќе се прими вратениот предмет, ќе ви биде испратен сертификат за подарок.

Ако предметот не бил означен како подарок при купувањето, или на подарувачот му била испратена нарачката за да ви ја подари подоцна, ќе испратиме рефундирање на подарувачот и тој ќе дознае за вашето враќање.

Трошоци за враќањето

За да го вратите вашиот производ, треба да го испратите вашиот производ на наша адреса.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање на вашите сопствени трошоци за испорака за враќање на вашиот предмет. Трошоците за испорака се неповратни. Ако добиете рефундирање, трошоците за повратен превоз ќе бидат одбиени од вашето враќање.

Во зависност од тоа каде живеете, времето што може да потрае за да стигне до вас разменетиот производ може да варира.

Ако враќате поскапи артикли, може да размислите да користите услуга за испорака што може да се следи. Не гарантираме дека ќе ја добиеме вашата вратена ставка.

Ви треба помош?

Контактирајте не на contact@versus.mk за прашања поврзани со рефундирање и враќање.