топ понуда

Традиционална жолта – 500мл

190ден

Традиционалната жолта лозова ракија од нашата дестилерија e произведена од одбрани сорти грозје од Тиквешкиот регион, поточно од Неготино.
Нашиот добро познат аперитив се препорачува да се служи разладен со разни традиционални македонски салати. Секоја голтка од овој пијалок ги разбидува сетилата и доброто расположение.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 500мл
  • Алк: 42%
SKU: 2720 Категорија Ознаки: , ,