Традиционална жолта – 250мл дизајн по избор

120ден

Сега имате можност за дизајн на етикета по ваш избор. Изберете уникатна етикета, според ваш дизајн, лого и текст. Направете ги вашите покани или поклони уникатни и безвремени.
– Слободно контактирајте не за секоја дополнителна информација.

Цената е со вклучена етикета.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 42%
SKU: 2621 Категорија Ознаки: , ,