топ понуда
попуст

Традиционална жолта – 1л плст

220ден

Традиционалната жолта лозова ракија од нашата дестилерија e произведена од одбрани сорти грозје од Тиквешкиот регион, поточно од Неготино.
Нашиот добро познат аперитив се препорачува да се служи разладен со разни традиционални македонски салати. Секоја голтка од овој пијалок ги разбидува сетилата и доброто расположение.

  • Пакување: ПЕТ амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 42%
SKU: 2110 Категорија Ознаки: , ,