Традиционална жолта ракија

Традиционална жолта ракија

150 ден

Природно жолта ракија, произведена со класична технологија со векови употребувана од античките Македонци. Може да се служи како аперитив или дигестив.

код: В002 Категорија: Ознаки: , ,

Опис


 

Препораки

Сеуште нема препораки.


Напишете препорака за “Традиционална жолта ракија”