Традиционална жолта ракија – 1л

промоција
-18%

Традиционална жолта ракија – 1л

170 ден 140 ден

Природно жолта ракија, произведена со класична технологија и традиционален начин на печење со векови негуван од нашата фамилија. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Алк: 42%
Нето: 1 литар

код: В002 Категорија: Ознаки: , ,

Additional information

Weight 1 kg