Традиционална бела ракија – 1л

промоција
-18%

Традиционална бела ракија – 1л

170 ден 140 ден

Природна бела ракија добиена на традиционален начин по рецепт стар и николку векови.

Алк: 42%
Нето: 1 литар

код: В001 Категорија: Ознаки: , ,

Additional information

Weight 1 kg