Промотивен пакет производи 5х1л

промоција

Промотивен пакет производи 5х1л

1,000 ден

Традиционални и оригинални македонски пијалоци.

Пакетот вклучува:
– Традиционална бела ракија 1л
– Традиционална жолта ракија 1л
– Двојно печена ракија 1л
– Екстра стара ХО 1л
– Мастика 1л

Алк: 42%
Нето: 5 литри

Additional information

Weight 5 kg