Традиционална мастика – 500мл

290ден

Произведена на традиционален начин по стар рецепт и состојки какви се употребувале и пред неколку векови. Со изразени арми на анасон, мастика, мед… Се дегустира со коцка мраз, каде доаѓа до мала промена на бојата во млечно бела. Се смета дека во умерени количини има благотворно дејство за тегоби во желудникот.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 500мл
  • Алк: 43%
SKU: 5720 Категорија Ознаки: , ,

Дел од нашата понуда: