Традиционална мастика – 250мл плст

110ден

Произведена на традиционален начин по стар рецепт и состојки какви се употребувале и пред неколку векови. Со изразени арми на анасон, мастика, мед… Се дегустира со коцка мраз, каде доаѓа до мала промена на бојата во млечно бела. Се смета дека во умерени количини има благотворно дејство за тегоби во желудникот.

  • Пакување: ПЕТ амбалажа
  • Нето: 250мл
  • Алк: 43%
SKU: 5610 Категорија Ознаки: , ,