топ понуда
попуст

Традиционална мастика – 1л плст

350ден

Произведена на традиционален начин по стар рецепт и состојки какви се употребувале и пред неколку векови. Со изразени арми на анасон, мастика, мед… Се дегустира со коцка мраз, каде доаѓа до мала промена на бојата во млечно бела. Се смета дека во умерени количини има благотворно дејство за тегоби во желудникот.

  • Пакување: ПЕТ амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 43%
SKU: 5110 Категорија Ознаки: , ,

Дел од нашата понуда: