топ понуда

Екстра стара ракија – 500мл

290ден

Двојно задоволство со префинета и заводлива арома. Нежна во своите контури, лесно питка.
Ракија со врвен квалитет добиена со двојна дестилација на традиционален начин.
Има интензивна жолто-црвеникава боја која се добива со одлежање, зреење и негувана во дабови бочви во период од 5 год.
Се служи на собна температура.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 500мл
  • Алк: 42%

Дел од нашата понуда: