топ понуда
попуст

Екстра стара ракија – 1л

390ден

Ракија со врвен квалитет добиена со двојна дестилација на традиционален начин. Има интензивна жолто-црвеникава боја која се добива со одлежање и зреење во дабови бочви во период од 5 год.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 42%