Екстра Стара – XO

Екстра Стара – XO

300 ден

Versus ЕКСТРА СТАРА има хармоничен зрел вкус и примамлива арома на карамела, тутун и чоколада.

Препораки

Сеуште нема препораки.


Напишете препорака за “Екстра Стара – XO”