Двојно печена ракија

Двојно печена ракија

200 ден

Версус СПЕЦИЈАЛ ДВОЈНО ПЕЧЕНА е карактеристична комбинација произведена од вино од сопствените лозови насади. Тоа е хармонично и добро избалансирано бренди со овошен и весел вкус. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Препораки

Сеуште нема препораки.


Напишете препорака за “Двојно печена ракија”