Двојно печена ракија – 1л

-20%

Двојно печена ракија – 1л

200 ден

Версус ДВОЈНО ПЕЧЕНА е карактеристична комбинација произведена од вино од сопствените лозови насади. Тоа е хармонично и добро избалансирано бренди со совршен и хармоничен вкус. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Алк: 42%
Нето: 1 литар

Види кошничка

Additional information

Weight 1 kg