Традиционална бела – 500мл плст

120ден

Лозова ракија произведена на традиционален начин. Производство од одбрани сорти грозје од сопствени лозови насади. Без додавање на ароми, бои и било кои други суплементи.

  • Пакување: ПЕТ амбалажа
  • Нето: 500мл
  • Алк: 45%
SKU: 1710 Категорија Ознаки: , ,