Традиционална бела – 250мл плст

80ден

Лозова ракија произведена на традиционален начин. Производство од одбрани сорти грозје од сопствени лозови насади. Без додавање на ароми, бои и било кои други суплементи.

  • Пакување: ПЕТ амбалажа
  • Нето: 250мл
  • Алк: 45%
SKU: 1610 Категорија Ознаки: , ,