Традиционална бела – 1л

280ден

Лозова ракија произведена на традиционален начин. Производство од одбрани сорти грозје од сопствени лозови насади. Без додавање на ароми, бои и било кои други суплементи.

  • Пакување: Стаклена амбалажа
  • Нето: 1000мл
  • Алк: 45%
SKU: 1120 Категорија Ознаки: , ,