Помош

Често поставувани Прашања


Минимална вредност за бесплатна достава за сите производи нарачани онлајн од versus.mk е 2000 МКД. За вредност помала од 2000 МКД се доплаќа 130 МКД по нарачка.
Откако ќе ја потврдите вашата нарачка на производи, нарачката ќе започне да се подготвува истиот или следниот ден. Сите нарачки што ќе бидат потврдени до 12:00 часот, ќе бидат подготвени истиот ден, а сите нарачки што ќе бидат потврдени после 12:00 часот, автоматски ќе бидат префрлени за подготовка за ден потоа. Од моментот на вашата потврда на нарачката, рокот на испорака е од 2 до 3 работни дена, несметајќи ги викендите и празниците. Сите нарачки што ќе бидат направени во петок после 16:00 часот или за време на викенд, ќе бидат подготвени во почетокот на наредната недела.
Во изработка