Испорака

Откако ќе ја потврдите вашата нарачка на производи, нарачката ќе започне да се подготвува истиот или следниот ден. Сите нарачки што ќе бидат потврдени до 12:00 часот, ќе бидат подготвени истиот ден, а сите нарачки што ќе бидат потврдени после 12:00 часот, автоматски ќе бидат префрлени за подготовка за ден потоа. Од моментот на вашата потврда на нарачката, рокот на испорака е од 2 до 3 работни дена, несметајќи ги викендите и празниците. Сите нарачки што ќе бидат направени во петок после 16:00 часот или за време на викенд, ќе бидат подготвени во почетокот на наредната недела.
Минимална вредност за бесплатна достава за сите производи нарачани онлајн од versus.mk е 2000 МКД. За вредност помала од 2000 МКД се доплаќа 130 МКД по нарачка.