Социјални мрежи

My Cart

 x 

Празна кошничка

ВЕРСУС бренди

Изберете ги нашите бренди и уживајте во нивната перфекција

Версус СПЕЦИЈАЛ - V.S.O.P

ПДФПечатиEmail

400 ден
Версус СПЕЦИЈАЛ V.S.O.P е карактеристична комбинација со хармоничен и овошен вкус.
Опис

Версус СПЕЦИЈАЛ V.S.O.P е карактеристична комбинација произведена од вино од сопствените лозови насади. Тоа е хармонично и добро избалансирано бренди со овошен и весел вкус. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Коментари

Нема коментари за овој производ.