Социјални мрежи

My Cart

 x 

Празна кошничка

ВЕРСУС бренди

Изберете ги нашите бренди и уживајте во нивната перфекција

Версус ПРИРОДНА - V.S.

ПДФПечатиEmail

200 ден
Природно жолто бренди произведено со класична технологија.
Опис

Природно жолто бренди произведено со класична технологија, со векови употребувано од античките Македонци. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Коментари

Нема коментари за овој производ.