Социјални мрежи

My Cart

 x 

Празна кошничка

ВЕРСУС бренди

Изберете ги нашите бренди и уживајте во нивната перфекција

Версус ЕКСТРА СТАРА - X.O

ПДФПечатиEmail

300 ден
Versus ЕКСТРА СТАРА има хармоничен зрел вкус и примамлива арома на карамела, тутун и чоколада.
Опис

Versus ЕКСТРА СТАРА е дестилирана од мешавина на бели вина. Има хармоничен зрел вкус и примамлива арома на карамела, тутун и чоколада. Може да се служи како аперитив или дигестив.

Коментари

Нема коментари за овој производ.